NudeCare.dk

hud og hår produkter med minimal kemi

Nudecare er din webshop hvor du kan shoppe produkter, med minimal kemi, som passer lige præcis til dig og dit behov.

Efter 18 år i frisørbranchen, hvor min daglige indåndning af dampe og berøring af meget kemi var stor,  er min interesse for kemifrie produkter opstået i takt med min egen udviklende overfølsomhed. Og derved opstod Nudecare, hvor hår, hud og makeup med minimal kemi, er i centrum.

Det folk først ser, er dit ansigt og dit hår. For mange mennesker er en ren, glødende hud og velplejet hår førstehåndsindtrykket af et nyt bekendskab.

Flot hår og smuk hud er et udtryk for din sundhed .

Vi ved, at det er vigtigt med en god daglig plejerutine både til hud og hår. Men hvordan opnår vi optimal effekt af vores produkter ? Hvordan får vi styr på tør og træt hud og hår?

Det kan klares med bla lidt ekstra forkælelse i form af ansigtsmasker, serum og lækre hår masker som passer til lige præcis dig.

Nudecare, vægter kvalitet fremfor alt, og du kan derfor være sikker på at finde produkter, som vil kunne give dig og din familie en sund og velplejet hud og smukt hår .

Vores viden indenfor frisør og kosmetik produkter er stor og interessen ligeså, så har du spørgsmål til vores mærker, vil vi prøve at give dig et kyndigt svar indenfor et par dage.

Om Nudecare