SKIN AND MAKEUP

Hos Nudecare  ved vi, at de bedste resultater kommer ved at bruge de bedste produkter. For at sikre de bedste resultater, går vi derfor ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Og vi vælger selvfølgelig altid de reneste produkter.

I hudpleje har vi nøje valgt to danske produkter som er fantastiske.

ECOOKING som stormer frem, netop pga synelige resultater med god samvittighed. 
Tina Søgaard, som har lavet ecooking, har mange års erfaringer indenfor branchen og ved derfor hvad der skal til for at give huden et boost. Hun tog råvarer med hjem fra laboratoriet og blandede rene og resultat stærrke cremer, serumer og olier hjemme i sit køkken. 
Produkter som er fantastiske.

Et andet dansk mærke er VØLVE . Vølve er skabt i 2014 og er stærkt voksende. Med en filosofi om at skrælle al det kunstige bort, for i stedet at skabe et transparent, enkelt og ærrligt skønhedsunivers. Produkterne er baseret på mange århundredes viden om de nordiske planters aktive bestand og helene egenskaber. 

Af MAKEUP serier har vi  Benecos.
Her får du 100 procent naturlig og økologisk makeup, som kan bruges dagligt og er yderst velegnet til jer, der ikke ønsker at skade jeres hud med dårlige kemikalier og parabener.

Makeup fra Benecos er helt uden parabener, duft, mineralske olier og andre konserveringsmidler. Priserne er fantastiske. Her kan du til lave priser få makeup, der er naturlig og økologisk. Med de formidable priser formår Benecos at skabe makeup til kvinder i alle aldre

Skin and makeup